Betonlook muur: Het marmer van deze eeuw

JMH vloer&wanddesign voor Arnhem en omstreken

Zoekt u een luxueuze, robuuste uitstraling voor uw interieur, dan is de betonlook muur voor u wellicht de perfecte oplossing. De betonlook muur past goed in iedere woonkamer, gang, keuken of vergaderruimte, maar kan ook heel goed worden gebruikt bij het stuken van een badkamer of vochtige kelder. Bij JMH vloer&wanddesign werken we al jaren met Beton Ciré en Stucco en wij helpen u graag bij het verfraaien van uw woning.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Wie en wat is JMH vloer&wanddesign?

Wij zijn een enthousiast bedrijf met liefde voor het vak. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en werken vlot en schoon. We gebruiken uitsluitend de beste producten die er momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Onze offertes zijn helder en wij rekenen een eerlijke prijs voor het werk dat wij leveren, waarbij de tevredenheid van u als klant altijd voorop staat. Wij zijn gevestigd in Deventer, maar richten ons graag op de markt in en rondom Arnhem.

Wist u dat…

  • Beton Ciré stootvast en vochtwerend is en dus ook geschikt is voor vochtige ruimtes

  • Beton Ciré eenvoudig schoon te houden is

  • Beton Ciré kan worden aangebracht op cement, fermacell of vochtwerend plaatwerk

  • Stucco een uitstekend alternatief is voor niet-vochtige ruimtes. (Stucco wordt gemaakt op gipsbasis en is dus niet geschikt voor badkamers, maar sealen is mogelijk)

  • Beton Ciré en Stucco in vele verschillende kleuren kunnen worden aangebracht

Een betonlook muur oogt industrieel en klassiek en geeft uw ruimte een bijzonder fraaie, robuuste en weidse uitstraling. Zowel Beton Ciré als Stucco worden naadloos aangebracht en zijn duurzame oplossingen voor het behandelen van uw muren.

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

Woont u in Arnhem en zoekt u naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen bij het stuken van uw muren, dan bent u bij ons van harte welkom. Wij nemen graag de tijd voor u om alle voor-en nadelen van een bepaalde stucmethode uitgebreid met u door te nemen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen