Het prachtige, ruwe karakter van de betonlook muur ook bij u?

JMH vloer&wanddesign werkt in Apeldoorn

Een betonlook muur oogt industrieel en klassiek en geeft uw ruimte een bijzonder fraaie robuuste en weidse uitstraling. Bij JMH vloer&wanddesign werken wij zowel met Beton Ciré, een product op basis van cement, zand en kiezelstenen, als met Stucco, een prachtig strak product op basis van gips. Zowel Beton Ciré als Stucco worden naadloos aangebracht en geven uw ruimte een verbluffend fraai aanzien.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Mogelijkheden

Beton Ciré wordt meestal gekozen als een afwerkingsmethode voor vochtige ruimtes, zoals bijvoorbeeld een badkamer. Dit vanwege het vochtwerende karakter. Beton Ciré is uiterst duurzaam, stootvast en eenvoudig schoon te houden. Het product heeft ondanks zijn enorme hardheid toch een bepaalde flexibiliteit, waardoor Beton Ciré dun kan worden aangebracht.

Waarom JMH Afbouw vloeren & wanden?

JMH Afbouw vloeren & wanden is een enthousiast bedrijf met liefde voor het vak en met oog voor de allerhoogste kwaliteit.

  • Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring

  • Een perfect stralende betonlook muur met Beton Ciré of Stucco

  • Altijd de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

  • Onze offertes zijn duidelijk en overzichtelijk

  • U heeft bij ons één aanspreekpunt

  • Wij werken snel en schoon

  • Wij werken met de beste producten op de markt

  • U woont in of rondom Apeldoorn? Daar komen wij graag

Betoonlook muur woonkamer

Huiskamer met Betoonlook muur

Maar er is ook een alternatief.  U kunt uw huiskamer ook stuken met Stucco. Dit is een uitstekend alternatief, met hetzelfde tijdloze karakter, maar wel een product waarmee u een stuk goedkoper uit bent. Een met Stucco gestuukte betonlook muur doet niet onder voor een muur met Beton Ciré. Stucco is snel aan te brengen, droogt snel en heeft een fluweelachtige, marmeren gloed. Maar, Stucco is minder geschikt voor vochtige ruimtes omdat dit product gemaakt is op gipsbasis. Wel kan Stucco met sealer worden bewerkt, maar voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en kelders, raden wij u aan om altijd voor Beton Ciré te gaan.

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

Wij nemen graag de tijd voor u om alle voor-en nadelen van een bepaalde stucmethode uitgebreid met u door te nemen. Wij nemen u al het werk uit handen en zijn er van overtuigd dat u meer dan tevreden zult zijn met het geleverde werk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen