Beton Ciré bij JMH Wanddesign voor Utrecht

Oud, klassiek, strak of juist modern?

Voor wie een stap verder wil gaan bij het bewerken van zijn wanden en zoekt naar een prachtige, stijlvolle en in het oog springende oplossing, levert JMH Afbouw vloeren & wanden voor Utrecht en omgeving Beton Ciré. Naadloos, strak en stevig stucwerk dat zelfs in de vochtigste ruimtes gebruikt kan worden.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Prachtig stucwerk bij JMH voor Utrecht

Beton Ciré is een prachtige en duurzame oplossing voor uw stuc methode in vrijwel iedere omgeving. De betonlook werd al in de oudheid geïntroduceerd door de Grieken en de Romeinen. Maar door de technologische ontwikkelingen is het nu mogelijk om die statige uitstraling op een eenvoudige manier ook in uw huis of ruimte te scheppen door het gebruik van Beton Ciré.

Beton Ciré is een cementgebonden stucsoort met vele mogelijkheden en toepassingen.

Beton cire Utrecht

Hoe werkt het?

Het mooie van Beton Ciré is dat het een fraaie, klassieke beton look oplevert zonder de benodigde dikte van bijvoorbeeld polybeton. Het is een flexibel product, zodat het dun kan worden aangebracht. Beton Ciré bestaat in principe uit twee cementlagen. De eerste laag is ±3mm dik en de tweede cement laag ± 1mm. Vervolgens worden de lagen geschuurd en drie maal afgelakt. Ook is het mogelijk pigment toe te voegen om een specifieke bijzondere kleur te verkrijgen.

Voordelen van Beton Ciré

  • Slijtvast

  • Watervast

  • Naadloos

  • Hygiënisch

  • Duurzaam

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH voor Utrecht en omstreken:
Kwaliteit is de trots van het vakmanschap.

Wij werken snel, professioneel en schoon. Bij ons heeft u één aanspreekpunt en het werk wordt uitgevoerd in nauw overleg met u.
Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen