JMH Afbouw vloeren & wanden voor Beton Ciré Hengelo:

Strakke, naadloze wanden

JMH Afbouw vloeren & wanden voor Hengelo is gespecialiseerd in het werken met Beton Ciré, een hoogwaardig en multifunctioneel afwerkingsproduct met een bijzonder fraaie, robuuste en karakteristieke uitstraling. Beton Ciré is bij uitstek geschikt voor het naadloos en strak bewerken van wanden.  Omdat Beton Ciré erg watervast is worden ook badkamers vaak met Beton Ciré bewerkt.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Wat is Beton Ciré?

Oorspronkelijk is Beton Ciré een uit Frankrijk afkomstige betonstuc en wil zo veel zeggen als  gewreven beton. Het is een beton poeder dat vermengd wordt met kunsthars en water waardoor er een substantie ontstaat die eenvoudig als een sterke, steenachtige stuc op een muur kan worden aangebracht. Door toevoeging van pigment is het mogelijk om tot een grote verscheidenheid aan kleuren te komen, kleuren die niet vervagen.

Door de kunsthars heeft dit product ondanks zijn enorme hardheid toch een bepaalde flexibiliteit. Dit maakt het mogelijk om de Beton Ciré dun aan te brengen.

De voordelen van Beton Ciré?

  • Eenvoudig te bewerken

  • Veel verschillende kleuren mogelijk

  • Stevig en robuust

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Watervast

  • Kan op bijna iedere ondergrond

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden voor Hengelo
Stralende schoonheid in een klassiek jasje

Beton Ciré is een uiterst creatieve en decoratieve manier voor de verfraaiing van uw huis, maar wist u dat ook meubilair,
zoals bijvoorbeeld tafelbladen, met Beton Ciré bewerkt kunnen worden?

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen