Beton Ciré JMH Afbouw vloeren & wanden voor Harderwijk

Een strak resultaat voor een goede prijs

Beton Ciré is een product op basis van cement met ongekende mogelijkheden en is bij uitstek geschikt voor een fraaie wandafwerking. Wat Beton Ciré zo bijzonder maakt is de robuuste en stoere uitstraling van echt beton, wat een speciale dimensie geeft aan uw ruimte. Dit product is erg gebruiksvriendelijk, stootvast en goed schoon te houden, en een hoogwaardig en multifunctioneel afwerkingsproduct.  Vanwege de watervastheid van Beton Ciré worden ook badkamers vaak met Beton Ciré bewerkt.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Hoe werkt het bij JMH Afbouw vloeren & wanden voor Harderwijk?

Wij spreken alles uitgebreid met u door en stellen voor u een duidelijke en overzichtelijke offerte op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarna gaan wij aan de slag en brengen de Beton Ciré aan. U moet er op rekenen dat hier doorgaans enkele dagen voor moeten worden uitgetrokken. Dit betreft de voorbereiding, het aanbrengen, de benodigde droogtijd en de uiteindelijke afwerking. Doorgaans kiezen wij er voor om extra lagen aan te brengen om zo een nog betere kwaliteit te waarborgen.

Door de kunsthars heeft dit product ondanks zijn enorme hardheid toch een bepaalde flexibiliteit. Dit maakt het mogelijk om de Beton Ciré dun aan te brengen (Doorgaans met een laagje van 1,5 mm)

Beton cire Nijmegen

Wat zijn de voordelen van Beton Ciré?

  • Eenvoudig aan te brengen

  • Leverbaar in veel verschillende kleuren

  • Kan worden aangebracht op cement, fermacell of vochtwerend plaatwerk

  • Stevige hechting

  • Eenvoudig schoon te houden

  • Watervast

  • Krasbestendig en scheurt niet

  • Naadloos

Gietvloer showroom

Showroom

Wist u dat Beton Ciré ook wordt aangebracht op bijvoorbeeld tafelbladen? Wij werken graag met dit product en vertellen u graag meer over de talloze mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH voor Harderwijk en omstreken:
Kwaliteit is de trots van het vakmanschap.

Wij werken snel, professioneel en schoon. Bij ons heeft u één aanspreekpunt en het werk wordt uitgevoerd in nauw overleg met u.
Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen