Beton Ciré bij JMH Afbouw vloeren & wanden Enschede

Wand design met karakter en stijl

Beton Ciré is een prachtige, stijlvolle betonstuc waar wij bij JMH Afbouw vloeren & wanden voor Enschede en omgeving al jarenlang met veel plezier en succes mee werken. Beton Ciré draagt de positieve kwaliteiten van stoer en robuust beton, maar heeft daarbij door zijn natuurlijke structuur en prachtige kleurnuances juist weer een warme, vriendelijke uitstraling die uw kamer een verrassende aanblik geeft. En, zeker niet onbelangrijk, beton ciré is watervast waardoor het een perfecte oplossing is voor de wanden in vochtige ruimtes, zoals bijvoorbeeld een badkamer. Laat u verrassen door het grote aanbod bij JMH Afbouw vloeren & wanden voor Enschede en omgeving.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Waarom kiezen voor wandbewerking met Beton Ciré

Beton Ciré is waterdicht en wordt naadloos op uw wanden aangebracht. Hierdoor is Beton Ciré goed en eenvoudig schoon te houden en erg hygiënisch. Dit product kan nagenoeg op iedere ondergrond worden aangebracht. Het is zelfs mogelijk Beton Ciré over bestaande tegels aan te brengen, waardoor sloop-en breekwerk kan worden vermeden. Dat scheelt enorm in de kosten. Tenslotte kiezen veel mensen voor Beton Ciré vanwege de rustige en frisse uitstraling van dit product. Het oog wil tenslotte ook wat en dit product is kras-vast en uiterst duurzaam.

Beton cire Enschede
Beton cire Enschede

Over JMH Afbouw vloeren & wanden voor Enschede en omgeving

Wij zijn inmiddels meer dan 15 jaar actief op het gebied van wandbewerking en zijn daarbij de meest uiteenlopende projecten tegengekomen. Als vanzelfsprekend staat de kwaliteit van het door ons te leveren werk altijd voorop. Klantvriendelijkheid en een goede communicatie met u als klant zijn daarbij van het grootste belang. Wij maken voor u duidelijke offertes en u kunt altijd rekenen op direct en persoonlijk contact en altijd hetzelfde aanspreekpunt.

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH voor Utrecht en omstreken:
Kwaliteit is de trots van het vakmanschap.

Wij werken snel, professioneel en schoon. Bij ons heeft u één aanspreekpunt en het werk wordt uitgevoerd in nauw overleg met u.
Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen