Wanden met Beton Ciré bij JMH Afbouw vloeren & wanden Arnhem:

Klassiek, Fris en Tijdloos

Moet er gestuct worden, of zijn uw wanden toe aan een frisse, nieuwe uitstraling waardoor uw ruimte omgetoverd wordt tot een haast verheven en stemmige ruimte? Waarom kiest u dan niet voor Beton Ciré? Deze cement gebonden stucmethode heeft veel voordelen boven de meer traditionele stucmethodes. JMH Afbouw vloeren & wanden voor Arnhem en omgeving is gespecialiseerd in het bewerken van wanden met Beton Ciré. Dit product is ijzersterk, duurzaam en bovendien watervast zodat het ook in badkamers en doucheruimtes een ideale oplossing kan zijn.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Wat is Beton Ciré eigenlijk?

Beton Ciré is een mengsel van microcement, zand, kunsthars, (resin) kleurstof en impregneer/sealer. Na uitharding is dit product uiterst duurzaam en stevig, maar heeft het toch een zekere flexibiliteit. Hierdoor kan het in dunne lagen worden aangebracht en, zeker niet onbelangrijk, het hecht zich goed op vrijwel iedere ondergrond, wat de noodzaak van sloopwerk vaak tot een minimum beperkt. Beton Ciré heeft de klassieke, strakke uitstraling van beton, maar is daarbij veel warmer dan het echte, originele beton dat al door de Grieken en Romeinen gebruikt werd bij hun bouwprojecten.

Beton cire Arnhem
Beton cire Arnhem

Waarom JMH Afbouw vloeren & wanden voor Arnhem?

  • Meer dan 15 jaar ervaring

  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

  • Duidelijke offertes

  • Eén aanspreekpunt

  • Wij werken snel en schoon

Met Beton Ciré creëert u sfeer en gemak. De mogelijkheden en toepassingen zijn haast onbegrensd. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook uw keukenbladen kunnen bewerken met Beton Ciré? Met Beton Ciré haalt u een stukje natuur in huis.

Wat zijn de voordelen van Beton Ciré?

Allereerst is daar natuurlijk de ongeëvenaarde, stijlvolle aanblik van een ruimte die is bewerkt met Beton Ciré. Maar het product is erg sterk, stoot- en kras vast en omdat het naadloos wordt aangebracht, erg eenvoudig in het onderhoud en watervast. Door toevoeging van het door u gewenste pigment is het mogelijk om Beton Ciré in vrijwel elke gangbare en natuurlijke kleur aan te brengen.

Beton cire Arnhem
Gietvloer showroom

Showroom

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Het aanbod is groot en er zijn veel mogelijkheden.
Bij JMH Afbouw vloeren & wanden voor Arnhem helpen wij u graag verder.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH Vloer&Wand design voor Arnhem

Met Beton Ciré creëert u sfeer en gemak. De mogelijkheden en toepassingen zijn haast onbegrensd. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook uw keukenbladen kunnen bewerken met Beton Ciré? Met Beton Ciré haalt u een stukje natuur in huis.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen