Behangers in Nijmegen: JMH Vloeren & Wanden

De behangers van JMH Vloeren & Wanden werken met veel plezier in Nijmegen en omgeving.

Naast behangwerk ook alle gerelateerde klussen zoals schilderwerk en stucwerk. Behangen is nog altijd een van de meest geliefde manieren van wandbewerking en indien goed aangebracht en afgewerkt is deze vorm van muurbedekking een verrijking voor iedere woning.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Er zijn nogal wat soorten behang op de markt en de kwaliteit kan behoorlijk verschillen. Bij JMH Vloeren & Wanden voor Nijmegen werken wij hoofdzakelijk met glasvezelbehang. Dit kan onderverdeeld worden in glasvliesbehang, glasweefselbehang en Renovlies, allemaal sterke behangsoorten met een prachtige uitstraling. Deze behangsoorten ogen fraai en zijn een stuk goedkoper dan het opnieuw stucen van uw muren.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Behangers Nijmegen: Glasvlies

Glasvliesbehang zorgt voor een egaliserende en beschermende laag op uw muren. Kleine barsten en scheuren worden eenvoudig weggewerkt. Glasvlies is vlak en strak en goed te sauzen. Deze behangsoort wordt gemaakt van geperste glasvezels en is erg sterk. Het behang is relatief eenvoudig te verwijderen

Renovliesbehang

Dit behang is gemaakt van textielvezels en papier. Het wordt vaak gebruikt als een goed (en goedkoop) alternatief voor stucwerk bij renovatie en nieuwbouw. Het bedekt scheuren en barstjes en heeft een gladde uitstraling.

Glasweefselbehang

Behang gemaakt van glasvezels. Door de structuur (een cirkeltje, blokje of visgraat) heeft dit behang een robuuste uitstraling. Ook dit behang is veel sterker dan normaal behang en is scheur overbruggend.

Mocht de te behangen wand meer werk vragen dan het gewone, voorbereidende schuurwerk om kleine oneffenheden weg te werken, en moet er toch gestuct worden om beschadigingen weg te werken, dan is dat uiteraard geen probleem. Wij bieden in dit geval totaalpakketten aan, waarbij wij de hele klus; stucen, behangen en schilderen, aanpakken. U bent dan in een keer met alles klaar. Dat is wel zo makkelijk. Wij maken voor u een duidelijke en overzichtelijke offerte zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Volledige afbouw voor Nijmegen en omstreken

JMH Wand en vloeren: doen meer dan behangen, schilderen en stucen. Wij doen niet aan ruwbouw, maar zijn bij uitstek bedreven in afbouw en het verfraaien van uw huidige huis. Denk hierbij aan het leggen van vloeren, zoals gietvloeren, siergrindvloeren, vloeren van Marmerstone, en PVC. Ook voor andere wandbewerking kunt u bij ons terecht. Beton Ciré, Stucco of het aanbrengen van vloeistofdichte wandcoating behoort tot de mogelijkheden. Onze medewerkers zijn uiterst bekwaam, goed opgeleid en komen graag bij u langs in Nijmegen.

  • Betrouwbare, ervaren behangers

  • Correct en klantvriendelijk

  • Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Wilt u meer weten?

JMH Vloeren & Wanden: Kennis van zaken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U bent bij ons van harte welkom voor alle projecten.

Gratis offerte aanvragen