JMH Vloeren & Wanden: Ervaren behangers in Apeldoorn

Onze behangers werken met veel plezier in Apeldoorn en omstreken.

Wij leveren professioneel en eerlijk geprijsd behangwerk van de hoogste kwaliteit. Zo werken wij voor bedrijven als voor particulieren en bieden een groot assortiment van diensten op het gebied van afbouw en renovatie. Daarnaast verrichten bijvoorbeeld ook schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten en zijn uiterst bedreven in stucadoorswerk. U kunt bij ons dus altijd een totaalpakket kiezen, want behangen en schilderen en aanverwante werkzaamheden gaan tenslotte vaak hand in hand. Wel zo makkelijk, want dan hoeft u maar één bedrijf in te schakelen, heeft u maar één aanspreekpunt en kunnen wij vaak voordelige prijzen rekenen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Glasvezelbehang

Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in glasvezelbehang en werken daarbij met drie verschillende soorten.

Glasvliesbehang

Een mooi, strak behang zonder structuur. Het is een sterk behang met een prachtige, strakke afwerking en wordt veel gebruikt in nieuwbouwprojecten.

Glasweefselbehang

Dit behang bestaat uit een weefsel van fijne, geperste glasvezels en is erg sterk. Het grote verschil met glasvliesbehang is de structuur die altijd aanwezig is in deze behangsoort. Dit geeft een prachtige, zichtbare en haast ruimtelijke uitstraling.

Renovlies

Fris en vlak behang zonder structuur. Dit behang is gemaakt van papier en textielweefsel. Goed te sauzen, renovlies wordt ook wel renovatiebehang genoemd vanwege de strakke, gladde uitstraling. Het behang is uiterst duurzaam en levert verbluffende resultaten.

Glasvezelbehang in het kort:

  • Sterk behang dat niet snel scheurt

  • Goed te sauzen

  • Met structuur (glasweefselbehang)

  • Zonder structuur (Renovlies, glasvlies)

  • Goedkoper dan het opnieuw stucen van uw muur

  • Krimpvrij

Wij geven u graag vrijblijvend advies over de beste opties voor uw persoonlijke situatie en de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden bij het behangen.

JMH Vloeren & Wanden voor Apeldoorn doet meer

Wij doen geen ruwbouw maar voor vrijwel alle projecten met afbouw kunt u een beroep op ons doen. De kwaliteit en uitstraling van uw huis is onze zorg. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U bent bij ons van harte welkom voor alle projecten op het gebied van:

Wilt u meer weten?

JMH Vloeren & Wanden: Kennis van zaken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U bent bij ons van harte welkom voor alle projecten.

Gratis offerte aanvragen